Onze filosofie

Hypocasso stelt zichzelf als doel om samen met u betalingsachterstanden op uw hypotheek te herstellen en in de toekomst te voorkomen. Hierbij proberen wij ervoor te zorgen dat u in uw huis kunt blijven wonen. Wij gaan met u in gesprek om de oorzaak van de betalingsproblemen te achterhalen. Hierbij denken wij met u mee en streven we naar oplossingen die passen bij uw situatie.

 

Wij geloven erin dat we betalingsproblemen samen met u kunnen oplossen, op welke manier dan ook. Dit doen wij door ons te verdiepen in uw situatie en door op een open manier het gesprek met u aan te gaan. Wij nemen geen genoegen met voor de hand liggende oplossingen, maar tonen initiatief en denken op een creatieve en innovatieve manier. Hierbij kijken we verder dan de logische vervolgstap.

 

Wij hechten veel belang aan een respectvolle en opbouwende relatie met onze klanten. Wij hebben daarom in samenwerking met andere partijen een ethisch manifest opgesteld en ondertekend. Dit manifest bevat een aantal basisprincipes over de omgang met onze klanten. Klik hier om te zien welke regels wij hanteren.

 


Neem contact op